Hoe kom je van je schaamhaar af?

suikerwax

Suikerwax blijft niet zo lang zitten als waxen, ongeveer 2 tot 3 weken. Dan moet je het opnieuw doen, en opnieuw, en opnieuw, tot het uitgewerkt is. Elke keer dat je waxt wordt het roder en de wax blijft er een tijdje afgaan, totdat je het zat bent en je weer opnieuw moet waxen.

Antwoord: Het harsen van je schaamhaar is pijnlijk. Het kan in het begin ongemakkelijk zijn, maar hoe vaker je het doet, hoe minder pijnlijk het wordt. Het harsen van je gezicht kan ongemakkelijker zijn, vooral als je gevoelig bent voor het harsen van je gezicht, maar je kunt het altijd na een paar minuten weer wegstoppen.

Antwoord: wrijf tussen je tenen als het nodig is. Of houd een heet kompres tegen je edele delen voor een minuut of twee. Pijn: ongeveer 3de graad op de vingers, 4de graad met een klem. (Geklemd gedurende 5 minuten)

Antwoord: Nee, niet echt. Het is niet pijnlijk, het is alleen ongemakkelijk. Maar de pijn is van korte duur, en je kunt er aan wennen. Ik ben twee keer met mijn zus geweest zonder enige pijn, beide keren.

Antwoord: Ten eerste moet je voorzichtig zijn met het aankleden voor je werk. Ten tweede zou ik niets dragen dat te strak zit, want dan zou het pijnlijk zijn om de klem van mijn been te halen. En ten slotte moet je ervoor zorgen dat het haar lang genoeg is. Je been, bikinilijn of schaamstreek mag niet te kort zijn.

Antwoord: Dat is juist. Min of meer. Er is niet veel dat je kunt doen met kort haar. De lengte is allesbepalend. Maar zoals ik al eerder zei, het gaat allemaal om voorkeur. Misschien vind je het mooi kort. Misschien ook niet. Het is jouw ding. Persoonlijk kan ik alleen wax gebruiken voor rug haar, omdat het haar dan natter lijkt te worden. Maar ik hou wel van het variërende systeem waarmee je het op kunt doen wanneer je het nodig hebt, dat is geweldig.

Antwoord: Nou, als je nee zegt, dan denk ik dat ik maar ontharingscrème moet nemen…

Vraag: Over suikerwax gesproken, gebruikt u suikerwax als herapplicatie methode?

Antwoord: Ja, ik heb het op die manier geprobeerd. Het gaat erop en ziet er mooi uit, maar ik heb rode plekken waar het niet helemaal is opgedroogd. Het is echt een kwestie van smaak. Je kunt niet verwachten dat het in één dag droog is, dus misschien moet je het opnieuw in de was zetten.

 

lees meer:

 

Groothandel verzorgingsproducten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.