Hoe kom je op een natuurlijke manier van vitiligo af?

vitiligo

Kaukasische vrouwen zijn weelderig en fijn, maar ook slim, mager en fit. Een licht genetisch tekort aan melanine maakt de huid bleek, en grijs neigt naar alternatief. Vitiligo of leukodermie is een ziekte die leidt tot witte vlekken van ontpigmentatie op verschillende delen van het lichaam. Dit wordt over het algemeen veroorzaakt door ziekten zoals een tekort aan addisoninezuur, waarbij de melanocyten er niet in slagen melanine te produceren.

In dit artikel leert u meer over de behandelingen om op natuurlijke wijze van vitiligo af te komen en krijgt u een aanzet voor uw huismiddeltjes om vitiligo op natuurlijke wijze te genezen.

Vitiligo heeft een remedie – maar het vereist dat je het op de natuurlijke manier doet

In tegenstelling tot andere ziekten blijkt uit onderzoek dat vitiligo door meer dan één factor wordt veroorzaakt. Sommige deskundigen wijten het aan enkele belangrijke mutaties, de zogenaamde dismutatie-extracten en een tekort aan retinoïden beautysalon rotterdam. De belangrijkste risicofactoren voor deze ziekte zijn blootstelling aan de zon, inflammatoire darmziekten (IBD) en diabetes. Naast deze factoren zijn er aanwijzingen dat een aantal uitlokkende factoren van invloed kunnen zijn op vitiligo zoals aandoeningen als emotionele stress, traumatische ervaringen, het circadiane ritme, schildklierdisfunctie, ondervoeding, ocolaat, tabaksmisbruik, auto-immuunziekten en genetische factoren. Nogmaals, de pathofysiologie verschilt per type laesie of getroffen gebied. Daarom verschilt de behandeling per individu.energetische lichaamstherapie

Bij energetische behandelingen worden enkele of alle onderstaande aanbevelingen als leidraad gebruikt om vitiligovlekken te verwijderen.

(a) Dieet:

Deze aanbevelingen omvatten het gebruik van olijfolie, aloë vera en havermout, naast een dieet dat rijk is aan vezels en volkorenproducten.

(b) Lymfe- en bloedcirculatie:

Pasteurisatie-oplossing van vloeibare glycerine en borac pH 2:1 oplossing van kaliumpermethylaminoethanol verkrijgbaar bij de plaatselijke apotheker kan worden aangebracht op de gebieden die vitiligo bevatten.

(c) Afschilfering en verwijdering van opgehoopt vet met een borstel of een stugge borstel die speciaal voor dit doel is gemaakt. Dit kan worden gedaan na inname van collageenrijke voeding.

(d) inclusieve therapie met pathopathie van vitale kracht:

(i) Breng een oplossing van resveratrol capsule, vers sap en azijnzuur aan op de aangetaste zone.

(ii) Breng dezelfde oplossing aan op de billen, borsten en andere aangetaste zones.

(iii) Het aangetaste gebied moet met een haarborstel worden ingewreven

(iv) Kijk na twee tot drie maanden of het aantal vitiligovlekken toeneemt. Als het antwoord negatief is, ga dan voor de beschermende therapie.

Vitiligo kan worden behandeld naar gelang van de leeftijd, de omvang van de laesies en het soort ziekte. Er moet worden beslist of de laesie wordt opgenomen of met een andere techniek wordt verwijderd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.