Hoe maak je de salon beter

Nagelstyliste Middelburg

Welke vaardigheden heb ik nodig om er een te worden?

Kies een specialiteit en wijdt je daaraan toe. Wees vriendelijk tegen andere personen in de salon en de gemeenschap en deel ideeën over hoe de salon beter kan worden. jo onvermijdelijk ga je er een tijdje heen en dat is spannend.

1. Hoe kan iemand weten of ze een goede nagelstyliste is?

Mensen vertrouwen en kijken uit naar uw aanbevelingen en woorden van ervaring wanneer ze door de deur lopen. Ken uw klanten door ogen, oren en geur. Observeer de klanten en hun lichaamstaal om een lift te krijgen naar het volgende niveau in hun saloncarrière.

2. In welke afdeling van de salon werkt u het best?

Je bepaalt ook aan welk deel van het lichaam van de cliënt je gaat werken. De ontvangstruimte, de wachtruimte en de gang(en) lopen snel vol en je moet snel en effectief bewegen.

3.inate on styling van de nieuwe cliënt

Na de klant begroet te hebben en haar kleding en haar gecontroleerd te hebben, zal de evaluatievrouw haar vragen wat ze nodig heeft en wil. Beslis of ze op zoek is naar een manicure/pedicure, een nieuwe kleur of stijl. interpreteer dit aan uw klant. Vergeet niet om naar haar gezicht, haar en kleding als een geheel te kijken. Dit zal u helpen om te weten wat gepast is of een look bevordert.

4. Zorg voor ontspanning door middel van rustgevende muziek of kaarsen

Ergens met veel natuurlijke lichtscores. serotonine, een stresshormoon, is aangetoond dat gezichtsbehandelingen het gezicht en lichaam doen stralen. Kan iemand spa nQuantique raden? Het betekent felle lichten, maar wees ook niet bang voor duisternis. Prikkel uw klanten met kleur en service.

5. Waarom is het belangrijk om een gediplomeerd estheticus te hebben?

Een opleiding tot nagelstyliste is een goed idee. Maar een nagelstyliste moet ook weten hoe ze met de klanten moet omgaan. Dit is het belangrijkste deel. Terwijl je je concentreert op wat zij nodig hebben en leuk vinden, kun je anderen ontwikkelen.

6. Welk nagelgereedschap gebruikt u?

Kijk rond en stel vragen over elk. Leer over elk van hen om ervoor te zorgen dat u weet hoe ze worden gebruikt en onderhouden. Zorg ervoor dat de producten die ze gebruiken goed en ontsmet zijn.

 

lees meer:

Wimperextensions

Wenkbrauwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.