Wat u kunt verwachten als u voor de eerste keer naar de kapper gaat

Je kapper zal je waarschijnlijk een paar vragen stellen

U hoeft uw kapsalon in Rotterdam Centrum niet alles te vertellen, maar het is goed om te begrijpen welke rol hij in uw leven speelt. Kent uw kapper uw haartype, welke producten u gebruikt, hoe vaak u naar de salon gaat, enz. Als er enige verwarring bestaat tussen u en uw kapper, kunt u het gevoel krijgen dat u uw tijd verdoet.

Als alles goed is, zal uw kapper u waarschijnlijk enkele vragen stellen over wat u uit uw bezoek wilt halen. Dit kunnen vragen zijn over uw haartype, uw haartextuur, uw haarkleur en de reden van uw bezoek. Dit is volkomen normaal en uw kapper zal zijn best doen om u te helpen de perfecte oplossing voor uw haar te vinden.

Kapsalon Rotterdam Centrum

U moet weten waar u naar op zoek bent voordat u naar de salon gaat.

Als u nog nooit naar de kapper bent geweest, raden wij u aan om afgedrukte foto's mee te nemen van kapsels die u mooi vindt. Op die manier kunt u uw haar vanuit verschillende hoeken bekijken en inspiratie opdoen. U kunt ook een vriend(in) meenemen die als gids kan fungeren.

Als u nieuw bent met het concept van haarkleuring, raden wij u aan een afgedrukte foto van uw natuurlijke haarkleur mee te brengen en uw kapper te vragen uw opties uit te leggen. U kunt uw kapper ook vragen om een afgedrukte foto van uw natuurlijke haarkleur te maken en deze naar uw Instagram- of Facebook-account te sturen zodat anderen hem kunnen zien. Dit zal je helpen je haar beter te begrijpen en inspiratie op te doen.

Wees niet bang om je moeder of een vriendin mee te nemen.

Wat er ook gebeurt in de salon, je gaat waarschijnlijk uiteindelijk lachen met je moeder of je beste vriendin. Je zou zelfs kunnen eindigen met een haar-raising ervaring die je nooit zult vergeten. Dus waarom neem je niet iemand mee om de ervaring een beetje minder zenuwslopend te maken?

Als je supernerveus bent om naar de kapper te gaan, vraag dan een familielid of een vriend om je te vergezellen. Als je nog steeds zenuwachtig bent, kun je zelfs zeggen dat je naar de kapper wilt gaan voor een make-over. Dat zou je een beetje moeten helpen ontspannen!

Indien mogelijk, vraag om een middagafspraak (zoals 's middags)

Als je voor het eerst naar de kapper gaat, vraag dan of je een middagafspraak kunt maken. Zo heeft uw kapper genoeg tijd om uw haar te bestuderen en suggesties te doen.

Als u om een andere reden naar de kapper gaat, kunt u vragen om een middagafspraak. Dit is vooral handig als u uw haar laat knippen om een andere reden dan kleuren. Als u bijvoorbeeld uw haar laat uitgroeien, kunt u vragen om een middagafspraak zodat uw kapper voldoende tijd heeft om uw haar te bestuderen en suggesties te doen.

Breng veel afgedrukte foto's mee zodat u iets hebt om naar te verwijzen bij uw volgende bezoek.

Als u naar de kapper gaat, neem dan veel afgedrukte foto's mee van kapsels die u mooi vindt. Op die manier kunt u uw haar vanuit verschillende hoeken bekijken en inspiratie opdoen. U kunt ook een vriend meenemen die als gids kan fungeren.

Als u nieuw bent met het concept van haarkleuring, raden wij u aan een afgedrukte foto van uw natuurlijke haarkleur mee te brengen en uw kapper te vragen uw opties uit te leggen. U kunt uw kapper ook vragen om een afgedrukte foto van uw natuurlijke haarkleur te maken en deze naar uw Instagram- of Facebook-account te sturen zodat anderen hem kunnen zien. Dit zal je helpen je haar beter te begrijpen en inspiratie op te doen.

Vergeet geen fooi te geven. Zo blijft de kapper terugkomen.

Zoals bij elke service wordt er van u verwacht dat u uw kapper een fooi geeft. Afhankelijk van de service en de tijd die u in de salon doorbrengt, is een fooi van 15% voor de meeste zaken gepast. Als je echter een uitzonderlijke service hebt gekregen, voel je vrij om je kapper een grotere fooi te geven!

Als u niet zeker bent over het geven van een fooi in een bepaalde situatie, kunt u het altijd aan uw kapper vragen voordat u vertrekt.

Dit zou u moeten helpen om u voor te bereiden op uw eerste bezoek aan de salon. Als je nog steeds een beetje nerveus bent, kun je altijd je moeder of een goede vriend vragen om met je mee te gaan naar de salon en als gids te fungeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.