Wat kan een wimperlift voor mij doen?

Eyelash lift

Wat kan een Eyelash lift voor mij doen? Een wimperlift is een ideale oplossing voor diegenen onder ons die last hebben van een aantal onaantrekkelijke wimperproblemen. Dikke wimpers waar je moeilijk afscheid van kunt nemen, langzame groei of beide? De oplossing: Laat je wimpers liften.

Hoe werken ze? Om een wimperlift te begrijpen, moet u weten hoe uw wimpers werken. De wimpers zijn speciale kleine haarzakjes die het oog helpen beschermen tegen vreemde deeltjes. Ze groeien vanuit een basis die de stroma wordt genoemd. Het haarzakje is zeer dun en wordt bewogen door minuscule reflexen die ampilaire stralen worden genoemd. Wanneer de wimper uitvalt, betekent dit dat het follikel beschadigd is. De wimper kan verloren gaan wanneer de wimper beschadigd is. Daarom zijn wimpers zo belangrijk, zodat ze altijd blijven groeien. Maar net als elk ander haar, kunnen wimpers gezonder of gezonder gemaakt worden. Ze kunnen langer of voller gemaakt worden. Een persoon kan al het bovenstaande krijgen met een Eyelash lift.

Hoe werken ze? Met speciale medische instrumenten worden de wimpers verwijderd en op een unieke manier verzameld, zodat ze aanspraak kunnen maken op het feit dat het de nieuwe wimpers zijn. Daarna worden ze één voor één geïmplanteerd. Elke wimper wordt aan de basis van het ooglid vastgelijmd en vervolgens naar de buitenkant van het oog verplaatst om zich met de omringende huid te vermengen. Dit is pijnloos en kan worden gedaan terwijl de patiënt al dan niet bij bewustzijn is.

Hoe snel na de ingreep kan ik mascara aanbrengen? Een Eyelash lift heeft 2-3 weken nodig om terug te groeien. Wij raden echter altijd aan dat je na 4 weken weer mascara kunt gaan dragen. We weten dat mensen verschillende behoeften hebben, maar plan altijd een bezoek aan de arts in voor een touch-up.

Wat als mijn wimpers zijn uitgevallen? Om eerlijk te zijn, als dit in eerste instantie is gebeurd, raden wij u aan om terug te gaan naar de dokter. Het is altijd een goed idee om met een wimperbehandeling naar een arts te gaan, zelfs als het bij jou heeft gewerkt. Het is nooit te laat om iets nieuws te proberen, want het internet staat vol met verwijzingen naar andere mensen die dit soort wimperbehandelingen hebben ondergaan. Vergeet niet dat ieders wimpers anders zijn en dat er dus geen garantie is dat deze procedure voor u zal werken.

Ik heb gehoord dat er bijwerkingen zijn. De waarheid Eigenlijk zijn er heel weinig bijwerkingen van wimper extension. Er zijn echter een paar zeldzame uitzonderingen. Als uw chirurg een infectie heeft, verlaat die kliniek onmiddellijk en ga naar uw arts. Zorg ervoor dat u zorg draagt voor uw incisies, zodat de infectie zich niet verspreidt. Ook als uw wimper extensies brak of ze zijn niet genezing meteen moet u uw chirurg schoon dat gebied en verplaats de wimper terug naar gezondheid voordat u probeert de uitbreiding proces op de rest van je wimpers.

 

lees meer:

Voedingssupplementen kopen

Visine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.