Laser Ontharing

Wenkbrauwen

 

Wenkbrauwen – Gids om ze opnieuw vorm te geven

De wenkbrauwen zijn op dezelfde hoogte geplaatst als de haarlijn. Alle haren zitten in dezelfde groeicyclus, dus het is gemakkelijk om een goede gok te maken over wat elke haar zou moeten zijn.

De eerste poging

Alleen een opgeleide professional kan weten welke van de vele vormen of haartjes nodig is voor je wenkbrauwen. Het alternatief is om een willekeurig assortiment uit een online tatoeagepalet te nemen en een Artist Television te gebruiken om de kleur op je wenkbrauw te zetten. Dit is goed om twee redenen, je zult zien hoe het eruit gaat zien en uiteindelijk hoef je geen potlood te kopen.

De “na” foto

Als al het haar is ingeplant, maakt de hairoloog de “na”-foto. Dit is wat u ziet direct na de procedure. Meestal ziet het er natuurlijk uit, zelfs bijna perfect.

De kosten

De kosten van deze procedure variëren, meestal per haarkleur. Het is de moeite waard om een professional te vinden die al vele jaren ervaring heeft. De vraag is, hoeveel moet je uitgeven? Er zijn vele methoden om professionele wenkbrauwen te laten schuren en tatoeëren tegen een gereduceerde prijs. Je kunt blikjes kopen van bedrijven als Vinci en Focus, je eigen blikjes maken, of naar iemand toe komen.

De “kaarten” werden in 2008 bijgewerkt om de patholoog precies te laten zien waar hij of zij de injecties in de voorgaande twee jaar had geplaatst.

Als u dit overweegt, kunt u veel geld besparen door het zelf thuis te doen. Twee jaar geleden ging 35% van de vrouwen die voor permanente make-up kozen naar een tattooshop. Net als met al het andere, alleen kan niet iedereen zich dat veroorloven.

Waxen

Het vergt wel enige voorbereiding, zelfs voor degenen die niet de voorkeur geven aan de “sta onder de douche en trek je af” methode. Maar het is een doe-het-zelf methode die gemakkelijk toe te passen is, en van relatief korte duur.

Na de voorbereiding brengt u de was aan (zonder de corrector) en verwijdert u deze, kamt en borstelt u de aanwezige wenkbrauwhaartjes en brengt u poeder aan om ze te fixeren. Vervolgens kunt u het lipprofiel creëren dat de meeste pijn zal geven en beslissen of deze procedure geschikt is voor u.

Laser

Laserontharing is een zeer populaire methode, u moet hier meer over weten. U moet een consult met een professional hebben voordat u begint. Deze professional zal u helpen bepalen waar u de laser moet plaatsen, en zal u ook helpen om de laseroptiek op uw huid te laten ontsnappen. De procedure zelf is niet pijnlijk, maar het kan een lichte controverse veroorzaken omdat er veel aanbieders zijn die een verwijderingsmachines in huis hebben.

Chirurgie

Chirurgie is waarschijnlijk beter dan het thuis te doen, omdat er sessiele veranderingen moeten worden aangebracht. Hoewel het meestal het beste is voor mensen met blond haar, is het mogelijk om naast een operatie ook een cosmetische laserbehandeling te ondergaan. De gebruikte operatietechniek hangt af van elk individu. De meest voorkomende is het gebruik van een excisie techniek die wordt gebruikt op de gebieden van het lichaam die aanzienlijk zijn behandeld met laser cosmetische chirurgie.

 

lees meer:

 

Kapsalon Veenendaal

Kapper Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.