Keratine en haaruitval

Keratine behandeling Rotterdam

Keratine is een eiwit dat van nature in het lichaam voorkomt, maar het probleem is dat keratine slechts in kleine hoeveelheden in het lichaam voorkomt, en dat de keratine na verloop van tijd begint af te breken. Dit leidt tot haarproblemen zoals gespleten haarpunten, broosheid van het haar en nog veel meer.

Wanneer keratine echter als supplement wordt ingenomen of op het haar wordt aangebracht tijdens het Braziliaans föhnen of highlighten, verhoogt het de vochtigheid en glans van het haar en verbetert het de algemene textuur en glans. Het staat ook bekend om de behandeling van haaruitval en het stimuleren van de haargroei.

Braziliaans haar van de eerste persing is een van de beste opties en het voelt gezond aan. Mensen die ervoor kiezen om het te kopen, worden echter geconfronteerd met een belangrijke vraag: is het product veilig?

maagdelijk haar mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven of vrouwen die andere hormonale problemen hebben. Ook wordt aanbevolen dat niet meer dan 10% van het maagdelijk haar door vrouwen wordt gebruikt gedurende maximaal 3 maanden.

Keratine bevat relatief veel zwavel en laurinezuur, dus is het beter om een ander product te zoeken dat dit ingrediënt bevat. Als er geen additieven zoals zwavel, laurinezuur of minerale olie in het product zitten, dan is het waarschijnlijk op een gegeven moment biologisch afbreekbaar. Probeer dus een product te vinden dat eenvoudig te hanteren is, gemakkelijk schoon te maken is en, het beste van alles, niet giftig is voor het milieu.

Er zijn bedrijven die maagdelijk haar verwerken en keratine in het haar injecteren. Zorg ervoor dat u dat de oplossing is getest om ervoor te zorgen dat het veilig is voor gebruik. Alle chemicaliën moeten op de verpakking worden vermeld.

Hoe lang duren de resultaten?

De resultaten houden doorgaans 3-6 maanden aan. Extra zorg moet worden besteed aan het vermijden van warmte of zonlicht wanneer u de behandeling niet gebruikt, aangezien de resultaten door warmte en fel licht kunnen worden beschadigd.

Er zit een actief bestanddeel in een keratine behandeling dat de groei van nieuwe cellen stimuleert en dit is de reden waarom de behandeling werkt. Wanneer nieuwe cellen worden aangemaakt, verspreiden zij de proteïne door het haar tot in de kern. Dit is de reden waarom de behandeling pijnlijk en tijdrovend is.

Er is een derde algemeen ingrediënt dat vriendelijk is voor het milieu en ook goed voor ons haar. Dit ingrediënt is ademhaling.

Ademhaling is het proces waarbij levende organismen organische verbindingen in zich opnemen en een proces destillatie wordt genoemd verwijdert de stands van micro-organismen die er normaal op leven. Het is giftig, maar het wordt steeds populairder omdat het geen kanker veroorzaakt.

In plaats van agressieve chemicaliën te gebruiken om keratine te verwijderen, kunnen we het dieper in de haarschacht brengen en in plaats van scheermesjes te gebruiken, kunnen we ons haar gewoon nat of droog maken en er dan keratine op aanbrengen. Het zal gewoon veel beter en sterker worden.

Keratine kan ook gemakkelijk worden gemaakt. U kunt het thuis laten maken.

De meeste keratine is 100% natuurlijk. Het is een eiwit van dierlijke oorsprong, waarbij keratine een eiwit is dat voorkomt in huid, kraakbeen, pezen en andere levende organismen.

Keratine kent vele toepassingen en wordt gebruikt op diverse gebieden van industrie en schoonheid. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende soorten cosmetica, solventen en in de voedingsindustrie.

Het is getest door verschillende onderzoeken en studies om de eigenschappen ervan te achterhalen. Uiteindelijk werd keratine beoordeeld als niet-allergeen, niet-ammoniakaal en niet-moleculair. “olieverzachtend; comp :-veroorzakend van analgesie, roos, puistjes, steenpuisten, wonden, huidzweren, eczeem en andere huidaandoeningen.

 

lees meer:

Krullen kapper Rotterdam

Balayage Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.