Hoe maak je een kapsel van gemiddelde lengte

 

Geef je kapsel energie door je haar te kleuren! Nieuwe haarkleuringsopties van zachte neutralen tot levendige paars- en blauwtinten.

Begin met het kiezen van je stijl. Lange kapsels met paardenstaarten staan het best bij vrouwen met een lang en ovaal gezicht. Kies een kapsel dat je leuk vindt en waar je je goed bij voelt.

Een halflang kapsel met laagjes heeft de neiging om de beste optie te zijn voor vrouwen met ronde gezichtsvormen.

Stappen voor het maken van een halflang kapsel.

* Hier zijn de 3 nieuwste kapseltrends: De franjes, fringe en bangs. Het fringe kapsel gebruikt ongelijke, rechte randen om het gezicht te verdelen. De pony, aan de andere kant, gebruikt ongelijke rechte randen op het gebied van de pony en pony om de illusie te geven van een veel groter voorhoofd dan het werkelijke voorhoofd. De pony en de pony zijn geweldige opties voor dunne gezichtsvormen.

Kies een kapsel dat een combinatie is van twee of meer kapselideeën.

Maak een ruwe schets van uw kapsel. Wijs een paar strengen van je haar aan die je zult houden en gebruiken om je gezichtsimago te omlijsten. Bepaal nog enkele lokken boven de omtreklijn die je naar achteren knipt.

Neem met een fijne kam een paar plukken haar langs de omtrek van je gezicht. Verzamel deze lokken om een knot of chignon te vormen. Dezelfde controles gelden voor het creëren van een plat kapsel: haarsnit en textuur moeten bij uw gezichtsvorm passen.

Herhaal de bovenstaande stappen om structuur aan uw kapsel toe te voegen. Voeg meer haarstukken toe om uw kapsel voller te maken.

Stap twee: modelleer je haar in een smoky eye

Smoky eyes zijn een geweldige manier om een gewone Jane in een zwoele diva te veranderen. Je hebt er maar een paar simpele bewegingen van het creativiteitspenseel voor nodig om de juiste look tevoorschijn te toveren.

Creëer een smokey eye door de volgende stappen te volgen:

Breng een lichtgekleurde oogschaduw aan van de wimpers tot de wenkbrauw. Veeg dezelfde kleur onder het onderste ooglid. Vul het ooglid op tot aan de binnenste ooghoek. Bestuif het ooglid net onder de wenkbrauw met een beetje kleur.

Trek nu een lijntje over het bovenste ooglid, waarbij u de kleur naar boven brengt en bij de ooghoek naar buiten. Trek een lijntje onder de onderste wimpers en verbind de twee lijnen met een dun lijntje. Veeg het bovenste lijntje uit om de look zachter te maken.

Stap drie: Geef je ogen wat krul

Het krullen van de wimpers kan wonderen doen voor de look van je ogen. Hoewel het je ogen er geweldig uit laat zien, is het ook een serieuze uitdaging om de kleuren rond het oog te vervagen en uit te smeren. Om dit probleem te voorkomen, maak je een gevleugelde punt aan het uiteinde van de eyeliner. Breng met een eyelinerpenseel de kleur schuin aan de basis van de wimpers aan. Maak een enkele streek van de wimperbasis naar de punt. Veeg met de punt van het penseel om het te mengen.

Stap vier: Omlijn het gebied rond je ogen met zwart

Trek met een zwarte eyeliner of oogpotlood een lijntje zo dicht mogelijk langs de wimpers en voeg dit samen in de ooghoek.

Stap Vijf: vlezig Patchouli gezichtsmasker

De gedroogde rozenpatchoeli geeft een zeer verkoelend en verfrissend gevoel op de huid. Door dit natuurlijke ingrediënt aan te brengen, voelt u zich verkwikt en verfrist.

Tips voor huidverzorging:

* Recycle

Iets wat je misschien in je keuken hebt is een geweldig alternatief voor junk out goedkope schoonheidsproducten. Verwarm een eierdooiertje een paar seconden in de magnetron en breng het aan op je gezicht. Nadat het opgedroogd is, veeg je het eigeel eraf met een vochtige doek. Je gezicht zal fris en nieuw aanvoelen.

* Recyclen

U kunt uw make-up en andere schoonheidsproducten recyclen door ze te veranderen in schoonheidsgeschenken. Doe eiwitten in een potje samen met uw favoriete gezichtsreiniger. Breng de eiwitten aan op een zachte, schone doek. Haal het eiwit van het doekje en gebruik het om je gezicht te reinigen. Gebruik vervolgens je favoriete gezichtsscrub om je gezicht te reinigen.

Als je kinderen hebt met een lade vol make-up en gezichtsdoekjes, kun je die gebruiken om een paar leuke cadeautjes te maken. Doe je favoriete gezichtscrème, moisturizer of toner in een schoon cosmeticatasje en voeg wat stijl toe aan je garderobe. Meisjes, willen jullie niet altijd het meisje zijn dat alles heeft?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.