Hoe kies je de juiste wimperextensions

Wimperextensions Breda

Wimper extensions zijn behandelingen die op uw eigen wimpers worden aangebracht om ze dikker, langer en donkerder te laten lijken. Hoe weet u of u een extensions kiest die geschikt is voor u? Deze extensies zijn net als elke andere medische aandoening die u onder een microscoop bekijkt. Hoe weet je dat bepaalde extensies goed zijn om te dragen en andere niet? Ze zijn allemaal anders geconstrueerd en het is aan het oog van de toeschouwer om te bepalen of ze in deze categorie vallen.

De meeste extensies worden gemaakt door wimper bedrijven. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in wimper extensions van medische kwaliteit. Cosmetische graad extensies zijn samengesteld uit menselijk haar, of synthetische vezels. Beide hebben verschillende functies in de ogen van de toeschouwer. Denk voor een tweede over welke vorm van haar je zou kiezen als je de leiding had over het selecteren van je haar. Zou u liever hout of plastic kiezen? Elk heeft zijn toepassingen met inbegrip van gebouwde extensies.

Synthetische vezel hair extensions zijn gemaakt van verschillende materialen zoals nerts of paardenhaar. Menselijk haar wordt gemaakt van verschillende materialen zoals wol, lanoline, zijde of eekhoornhaar. Bij het selecteren van synthetische vezels, vergeet niet dat de prijs niet noodzakelijk een indicatie van kwaliteit is. Goedkope extensies kunnen worden gekocht, maar zijn ze de prijs waard? De kwaliteit van de gekochte extensies moet gelijk zijn aan de prijs.

Als u zo ongelukkig bent met de kleur van uw haar of de vorm van uw wenkbrauwen, wees dan niet bang om een deskundige te raadplegen. De meeste professionele salons hebben een visagist in dienst. Als er extensions op je wenkbrauwen zijn aangebracht, kun je ook van hun vakkennis profiteren. Wil je liever een gediplomeerd schoonheidsspecialist inhuren om de extensions aan te brengen of iemand zoals jij?

Hoe bepaal je de vorm van je wenkbrauwen? Er zijn verschillende vormen. Sommige zijn zo gevormd dat ze de natuurlijke wenkbrauwen nabootsen, andere zijn gegradueerd. Bij een verkeerde vorm kunnen de extensions lijken op een ‘schijf’ of een ‘icide’. Rechte wenkbrauwen zijn meestal het beste. Echter, veel salons beginnen met Dullicks, dan gradueren naar Mommy Makeover. Boogjes in de wenkbrauwruggen worden ook heel goed verdragen. Soms kan een onafhankelijke affirmer ook worden opgemerkt in urinemonsters die na de Mommy Makeover worden afgenomen.

Enkele methodes van Mommy Makeover is het inkorten van de extensions tot de gewenste lengte. Dit kan worden gedaan door jezelf, maar zo niet, een professionele kapper zal meestal rechttrekken de extensies en patch ze terug op je eigen haar. Velen zullen bieden een veelkleurige hoogtepunten die kunnen worden toegepast door de stylist.

Meestal echter wordt bij de Mommy Makeover het haar doordrenkt met een′ oplosbaar serum dat door het haar wordt verwijderd en een föhn die de oplossing verandert in een hitte beschermende laag voor het haar. Het haar wordt dan gewikkeld door een elastiekje of een stropdas met grote of kleine secties, afhankelijk van de extensies. Hierdoor kan de haarstylist werken met alleen het haar en niet het serum of andere chemicaliën die nodig kunnen zijn om de extensies en het haar te scheiden.

Het ene ding dat de meeste vrouwen bekijken wanneer ze voor de eerste keer naar een kapsalon gaan is het personeel en de ambiance. Het is geen geheim dat het personeel modieus multicolor ring draagt. Het personeel in de meeste kapsalons wordt echter ook opgeleid om de kleuren samen te mengen om de mix van het personeel nog beter tot zijn recht te laten komen. Dit is ook een uiterst belangrijke vaardigheid die alle stylisten zouden moeten leren.

 

lees meer:

Beauty Blender

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.