Hoe houd je je haar mooi

kapper

Persoonlijk vind ik dat alle haar mooi is en dat er veel manieren zijn voor een man om zijn haar mooi te houden en glans te geven. sommige mensen zag ik terwijl ik in het park rondliep Spataderen in de nek, en dat was een kapper op mijn arm. Er zijn veel soorten haar, sommige zijn krullend, steil, en sommige zijn golvend. Ik ben geen kapper, maar apotheker van beroep en ik doe veel dingen met mijn klanten om hun haar mooi te houden.

kappers doen meer dan alleen haar knippen. Ze hebben kwalificaties in ‘an Pepe,’ zoals ze in onze moeders taal worden genoemd, kapsels en scheerbeurten. mijn moeder knipte haar haar thuis toen ze opgroeide. zij was de eerste persoon in de geschiedenis die dat deed. ze ging van deur tot deur met een scheermes in de ene hand en een scheerschuim in de andere. een wilde gedachte uitbannen, maar zij was de eerste die de kapsels ontdekte die wij nu centraal in een salon hebben en dat voor de kost doen.

schaduwen van het verleden vallen op de Barber Shop. De Ornamentenwinkel. De Styling Shop. Het is getransplanteerd naar elke hoek van ons Leven. maar waar de winkels gaan, gaan de kappersbasissen mee.

Sommige mannen moeten voor het scheren in de spiegel kijken. Sommige vrouwen moeten van de grond opstaan en een blik werpen op hun behaarde rug of schouders. Waarom? Natuurlijk wil geen enkele vrouw naar haar rug of schouders kijken, maar sommige vrouwen hebben reacties op haar op andere delen van hun lichaam, en sommige vrouwen worden het beu om naar hetzelfde oude ding te kijken. Voor sommige vrouwen is het niet alleen een gedoe, maar het is ook ongezond. Wimpers en wenkbrauwen lopen het risico uit te vallen en verzwakt te raken. Laten we redelijk zijn: een trimbeurt, hoe klein ook, kan een echte hulp zijn. Maar vrouwen kunnen zich prettiger voelen bij een kortere haarsnit. Als ze een kort kapsel kunnen verdragen, kunnen ze een langer kapsel zeker aan.

Het is bewezen dat vrouwen zich prettiger voelen bij een kortere coupe. Wanneer er iets gezegd wordt over een persoon met lang haar, zullen mensen zeggen: “kapsels kunnen heel mooi zijn”, of “haar haar is altijd prachtig”. Maar als het om vrouwen gaat, liggen de zaken anders. Mensen zijn eerder bereid te geloven dat een vrouw haar haar draagt dan te zeggen: “ze verbergt een kaalheid”.

Elke generatie doorloopt dezelfde oude cyclus. Er was een generatie voor wiens tijd het werd gerespecteerd om lang haar te hebben. Vrouwen met lang haar hadden de voorkeur om het gevlochten en elegant te hebben. Dergelijke vrouwen hadden echte solidariteit. De generaals van vandaag willen duidelijk maken dat jeugd en schoonheid niet de enige dingen zijn voor vrouwen.

Het haar moet bestand zijn tegen stof, zweet en chloor. Het moet in staat zijn meer olie te produceren. Het moet het haar beschermen tegen de schadelijke invloed van ultraviolette zonnestralen. En het haar moet gemakkelijk te kammen en te borstelen zijn. Elk van deze drie dingen hangt af van de dikte van het haar.

 

lees meer:

Haarwerk

Pruiken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.