Hair Care and Styling

Beste kapper Leiden

Beste kapper in Leiden

U krijgt altijd de beste haarverzorging en styling mogelijk tijdens uw afspraak. Onze kappers zullen ervoor zorgen dat uw haar wordt gestyled naar uw wensen. Of u nu liever een hele dag vlechten sessie of u wilt uw haar te zetten in funky en getextureerde, zullen onze stylisten krijg je de look die hoofden draait.

Spa pauzes zijn een heerlijke manier om uw haar te beheren. Massages van top tot teen zijn inbegrepen in het pakket. Dus als je een druk schema hebt en een pauze nodig hebt, kun je tot in de vroege uurtjes van de ochtend van onze sessies genieten. De massages worden regelmatig gepland, zodat u altijd een geplande pauze krijgt. Uw kapsel ziet er de hele dag goed uit.

Met uw eigen stylist, krijgt u kapsels en haarstijlen van hoge kwaliteit. Onze salon heeft verschillende stations waar u kunt wachten of uw eigen kapsel kunt kiezen. Als u een spa bezoekt, krijgt u altijd een shampoo van hoge kwaliteit en een kapsel van hoge kwaliteit. Als u in een salon bent op zoek naar een nieuwe stylist voor uw bruiloft, zult u in staat zijn om te ontspannen en te genieten van de rustige vibes die alleen een salon kan leveren.

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun eigen manicure gereedschap mee te nemen en hun eigen nagellak kleur te kiezen. Als uw haar er vandaag bijvoorbeeld een beetje weerbarstig uitziet, kunt u uw manicure vragen om u een French Manicure te geven. Als u uw nagels laat doen, kunt u uw nagelstyliste vragen om u een Chinese nagel te geven, maar u kunt nog steeds kiezen voor uw favoriete kleur. Het is helemaal aan jou.

De meeste van onze salons bieden de verticale zwarte vlecht. weave. of gesp vrije vlechten. Het is een eenvoudig idee om je haar er fris uit te laten zien. Verticale zwarte vlechten zijn erg makkelijk te onderhouden maar zijn ook leuk. Aangezien mijn moeder en grootmoeder allebei deze stijl hadden, begrijp ik de aantrekkingskracht. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, een stijlvolle vlecht kan werken voor een jong meisje of een volwassen vrouw. Deze stijl is zeer veelzijdig en kan zowel professioneel als modieus zijn.

Onze gereedschappen zijn er voor u om te gebruiken wanneer u maar wilt. Mijn moeder heeft nog steeds dezelfde hulpmiddelen als toen ze een jong meisje was. Het zijn speciale hulpmiddelen die vlechten netjes en verzorgd houden. Mijn kleindochter bewaart zelfs haar vlechtkam. Het is een prachtige mix van generaties.

Dus als je je ooit down voelt of een beetje hulp nodig hebt, kijk dan in de spiegel en speel moeder. Je bent misschien niet altijd moeder, maar je kunt er wel zo uitzien. Je kunt nog steeds tegen iedereen zeggen dat je iets voor je haar en jezelf hebt gedaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.