De perfecte bruine kleur: hoe kan ik veilig en succesvol bruin worden in een salon?

Zonnestudio Utrecht

Onderschat nooit de kracht van een goede fake tan! Van zwoele avondjes uit tot luie middagen in de tuin, er zijn zoveel manieren waarop je je liefde voor de zomer in je routine kunt verwerken. Of je nu wat levendigheid aan je teint wilt toevoegen of er gewoon wat stralender uit wilt zien dan je normaal doet, een goede bruine kleur is altijd een uitstekende keuze. Veilig bruin worden is echter niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Zoals bij alles waar chemicaliën, kunstmatig UV-licht en vocht aan te pas komen, zijn er risico's verbonden aan het zonnen. In dit artikel gaan we dieper in op alles wat je moet weten over zonnebanken van salonkwaliteit: wat het is, hoe het werkt en wat de gevaren en nadelen ervan zijn. 

Wat is een salon-kwaliteit kleurtje?

Een bruine kleur van salonkwaliteit is een kleur die u krijgt in uw plaatselijke salon – of met behulp van een zelfbruinend product. En het is niet hetzelfde als het effect dat in een zonnebank wordt bereikt. Zonnebanken gebruiken kunstmatig UV-licht en veel vocht om een nep-bruin te produceren. Maar salonkwaliteit betekent dat het gebruikte product niet wordt bestraald, wat betekent dat er geen veiligheidsuitrusting nodig is. Dit maakt salon-kwaliteit bruinen veiliger, maar ook duurder. Als je een natuurlijk ogende gloed wilt, maar geen nepbruiner wilt gebruiken, kun je altijd naar je plaatselijke schoonheidssalon gaan en vragen naar een zelfbruinend product! Vraag bijvoorbeeld deze zonnestudio in Utrecht voor advies.

Hoe UV-straling werkt om je huid bruin te maken.

Als u bruin wordt, absorbeert uw huid UV-straling, waardoor het pigment melanine in uw huidcellen wordt aangemaakt. Het is deze melanine die uw huid de kleur geeft. Dit proces verloopt in twee fasen: – Eerst moet het UV-licht het DNA van je cellen doen breken. – Zodra het DNA gebroken is, wordt de melanine aangemaakt.

De gevaren en nadelen van salon-kwaliteit bruinen.

Looien met salonkwaliteit is veiliger, maar ook duurder. Als je een natuurlijk ogende gloed wilt, maar geen nepbruiner wilt gebruiken, kun je altijd naar je plaatselijke schoonheidssalon gaan en vragen om een zelfbruinend product! Een bruine kleur van salonkwaliteit is veiliger, maar ook duurder. Als je een natuurlijk ogende gloed wilt, maar geen nepbruiner wilt gebruiken, kun je altijd naar je plaatselijke schoonheidssalon gaan en vragen om een zelfbruinend product!

Conclusie.

Zo, nu weet je iets meer over salon-stijl bruinen. Als je deze zomer een mooi kleurtje wilt krijgen, maar geen risico wilt lopen op schade aan je huid, of nog erger, zonnebrand, dan moet je zeker overwegen om naar je plaatselijke beautybar te gaan. In plaats van een kunstmatige zonnebank te gebruiken, kun je een mooie gebronsde look krijgen met zelfbruinende lotion.

Er zijn veel verschillende producten op de markt die beweren dat ze je bruine kleur er natuurlijk uit laten zien, en veel van hen gebruiken geen schadelijke chemicaliën. Als je er eenmaal een hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug naar een nepbruiner! Zo, nu weet je iets meer over salon-stijl bruinen. Als je deze zomer een mooi kleurtje wilt krijgen, maar geen risico wilt lopen op schade aan je huid, of erger nog, zonnebrand, dan moet je zeker overwegen om naar je plaatselijke beautybar te gaan. In plaats van een kunstmatige zonnebank te gebruiken, kun je een mooie gebronsde look krijgen met zelfbruinende lotion.

Er zijn veel verschillende producten op de markt die beweren dat ze je bruine kleur er natuurlijk uit laten zien, en veel van hen gebruiken geen schadelijke chemicaliën. Als je er eenmaal een hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug naar nepbruin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.