barber Hair Scissors

de hulpmiddelen van de kapper op houten plank bij de kapperswinkel - barbershop stockfoto's en -beelden

Overdag gebruiken kappers meestal een tondeuse om haar te knippen. 'S Nachts kunnen kappers een schaar of handsteenscheermes gebruiken. De stijl van het haar dat een man heeft heet hij 'heeft' haar. Als de man lang haar 'heeft', laat hij het lang worden en knipt het kort. Als de man kort haar heeft, laat hij het kort maken en knipt het lang. Er is geen methode die het verwijderen van haar vereist.

Kappers ruimen meestal de kammen en scharen van hun klanten op nadat ze klaar zijn met het knippen van het haar. De schoongemaakte kammen en scharen zijn markeringen voor de kapper om de vorm van het haar te onthouden. Het belang van deze structurele items is dat de kammen en scharen de kam van de kapper begeleiden wanneer hij het haar van de klant kamt. De kapper kijkt naar de natuurlijke hoofdomtrek om te bepalen hoe lang het haar moet worden geknipt.

ners

Het belangrijkste item op de kam van de kapper is het inkepingsapparaat. Niet-roterende haarschaar die inkepingen deed, betekent dat het haar dicht bij het hoofd werd geknipt. De meeste kappers gebruiken een schaar zoals een mes: Yag: Yag is een mechanisme dat wordt gebruikt om haar te knippen, Yag wordt ook gebruikt om bijpassende korsetten te maken voor schoentrekkers. Scharen zoals een schaar hebben tanden om te snijden. Er zijn 2 soorten inkepingsapparaten 40 gezegd en 40 rukinrichtingen. 40 rukken wordt gebruikt om kleine hoeveelheden haar op te rapen. 40 Trekken wordt niet gebruikt om grote hoeveelheden haar te knippen. Er zijn tal van punten in diverse kapperszaken. Plekken waar kappers aan het haar kunnen trekken. Sommige kappers hebben elektronische trekapparaten.

klanten beschuldigen met tijdelijke inkepingen van roest of staal. De stalen inkepingen zijn voor het bevestigen van nieuwe tondeuses. De roestinkepingen worden gebruikt om het vorige bladnummer te identificeren. Het elektronische inkepingsapparaat helpt de kapper om het vorige mes te identificeren en te dateren. De kapper kan de stromen van het haar in de tijdsperiode bepalen en knipprocedures op het haar toepassen.

Inkepingen aan de zijkant

kapperszaken, die ervaring hebben met het inkepen van haar, kunnen de kant van het hoofd met meer haar identificeren en kunnen daarom het haar dienovereenkomstig knippen.

deksel van het inkepingsapparaat

545 Hair Notching bedekt de inkepingen van het haar en helpt de kapper bij het wegwerken van kort haar aan de zijkant van het hoofd en het verkrijgen van netheid van de snit. Het gereedschap voor het inkepen van de deksel wordt gebruikt voor het haken van iralad, fractionele inkepingen, Saw Palmetto, Onza, enz. De 5 soorten dekselinkepingen zijn:

o sjaals: het basisidee achter het inkepen van de omslag is om een ​​vakman in staat te stellen het haar dat uit de schaarbladen steekt te knippen. Maar er is een algemene misvatting over, dat het alleen betrekking heeft op het knippen van individuele haren. Ik ben van mening dat de methode veelzijdig is en betrekking heeft op het algehele uiterlijk van het haar. Hoewel het waar is dat de methode eenvoudig is en alleen het gebruik van een schaar en een kappersstaaf omvat, omvat het enkele technieken die alle stylisten gemeen hebben, zoals het frustreren van het deel van de schaar dat de huid onder de vinger snijdt.

o Moist the hair and scalp: The whole idea behind the method is to make the hair and scalp smooth and soft. The Moisturizing stage should be undertaken seriously by the stylist beginning with the initial cut. On the other hand, the stylist should ensure that he or she puts on weightlessness lotions before working on the hair and scalp, because damp hair and skin reduces the effectiveness of the method.

o Avoid experimenting with different hair lengths, shades, textures, shapes, and designs. Each method has its own consequence with regard to each hair type.

o Start with the style or cut which you feel is right for you. If you feel like short hair, pull the hair back off the face with a comb or forceps (agonally) and take a pinch of hair. The hair will shed itself around you and you will go back to work.

o Het interessante aspect is dat elke stylist de richting van de snit kan volgen, afhankelijk van hoe het eruit ziet.

Het is niet moeilijk om haar te knippen als je haast hebt. Je hebt alleen goede apparatuur nodig om haar te knippen, de beste schaar en een gewillig oor. Als u veel belang hecht aan het eindresultaat, dan moet u zuinig zijn op uw budget. Een uitstekende kapper is tegen elke prijs te vinden, maar het is moeilijk om professionals te vinden als je een kapperszaak wilt openen.

Alles met een matte textuur kan worden gesneden als boter. Het is ook geweldig om semi-permanente haarkleuring te gebruiken om frisheid aan het grijze haar toe te voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.