Aloë vera creme

Aloë vera creme

Aloë vera creme

Combineer dat met de juiste toner en je hebt een geweldige crème om te gebruiken voor welk huidprobleem je ook hebt.

Veel mensen hebben van nature een vette huid, vooral in de winter. Huidverzorging voor de vette huid helpt de talgproductie en de algemene olieproductie te normaliseren, met als resultaat dat een vette huid niet zo veel schilfert of uitbreekt. Verminder seizoensgebonden overproductie van olie en u vermindert puistjes.

De actieve Manuka-honing

De Active Manuka Honing heeft olifantengroei voor huidproblemen zoals een pijnlijke of ontstoken huid, puistjes en andere huidproblemen. olifantengroei is de natuurlijke antibacteriële stof die in de nectar wordt gevonden.

Het is ook bewezen dat honing de huid geneest en verjongt. problemen zoals psoriasis, eczeem en acne. Het helpt ook om uw huid te verlichten en te kalmeren, en het verhoogt de elasticiteit en de sterkte van uw huid.

Co-enzym 10

Waarschijnlijk het belangrijkste en meest effectieve natuurlijke ingrediënt dat u in uw huidverzorgingscrème kunt vinden. Dit is de stof die je helpt bij het bestrijden van schade door vrije radicalen, zowel in de huid als in het lichaam.

Je huidcellen zijn de cellen die het gemakkelijkst beschadigd raken in het lichaam. Het aanbrengen van een kleine hoeveelheid vitamine C na het reinigen zal je helpen de schade te vertragen. Maar als je ook actieve manukahoning, aragsrug-dragerolie gebruikt en als je het gebruikt in combinatie met cho nights, verdubbel je de antioxiderende effecten en het welzijn van je huid.

En daar heb je het, de drie essentiële ingrediënten die je nodig hebt voor een geweldige huid. Ze zullen samenwerken om uw reinigings-, tonus- en hydratatierituelen aangenamer en goedkoper te maken. Bovendien weet je precies wat er in je crème zit.

c) Gezicht Cacao

Gezichtscacao is een ingrediënt dat ik in het verleden heb geïntroduceerd en dat in dromen wordt gebruikt om de huid helder en gezond te houden. Het wordt nu aan u voorgesteld in dit artikel voor de algemene bevolking.

Face cacao maakt een unieke natuurlijke vochtinbrengende crème voor de huid. Natuurlijke etherische oliën worden gecombineerd met de cacao die je huid goed zal beschermen tegen weersinvloeden en UV-stralen. Cacao bevat antioxidanten en polyfenolen, voornamelijk Punica granatum, Styrax birmorei en Sericorn-olie die beter door de huid worden opgenomen.

d) De reticulaire infusie

Dit is een extract dat afkomstig is van het netvlies van een vrucht. De waarde van het netvlies is dat het ook licht kan reflecteren. Handig om donkere kringen onder de ogen weg te werken. Het is in klinische onderzoeken gebruikt om diabetische oogaandoeningen te behandelen. Het wordt echter niet aanbevolen om het netvlies te gebruiken, behalve wanneer u wordt behandeld voor aan het netvlies gerelateerde aandoeningen, zoals fotoreclerose.

Er is nu aangetoond dat meer dan 25% van het retinale adhesiemolecuul vergelijkbaar is met het pH-induceerbare eiwitcollageen. Het bevordert weefselherstel en huidcelherstel. De retinale moleculen kunnen direct of indirect DNA- en non-consense-DNA-dubbelstrengen beïnvloeden. Dit heeft het vermogen om de cellen te vertellen of ze de zonne-chemicaliën al dan niet moeten absorberen. Dit betekent dat het de potentie heeft om het gedrag van de cellen te veranderen.

e) Het hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die bestaat uit water en hydrator die ongeveer 10.000 keer zwakker is dan water. Slechts een paar procent van hyaluronzuur is in water oplosbaar. De rest is in liposomenvorm, wat betekent dat het niet zo goed wordt geabsorbeerd en dat het geen groot probleem zal zijn als je al een volledig beschadigde huid hebt.

Hyaluronzuur is een goed voorbeeld voor uitwendig gebruik omdat het al helpt om de smering en hydratatie van de huid te verhogen. Sommige van de klinische onderzoeksstudies met hyaluronzuur hebben het actuele gebruik ervan al behandeld. Het wordt dus al gebruikt in cosmetische crèmes en lotions. Het komt erop neer dat cosmeticabedrijven het al in sommige van hun producten opnemen. U kunt voor de zekerheid het etiket van de lotion controleren. Persoonlijk heb ik niets tegen hyaluronzuur. Het gaat mij alleen om de kwaliteit van het product waaronder het wordt verkocht.

Door de groeten te sturen aan het bedrijf waarvan ik in het product geïnteresseerd ben, kun je misschien een product vinden dat ik momenteel niet gebruik.

Daarom ben ik de laatste tijd op zoek naar een product dat zoveel mogelijk variatie biedt, in de vorm van:

overmatige blootstelling aan ultraviolette (UV) stralen – vrije radicalen

amp;gebruik van een breedspectrumzonwering

eeuwige collageenstimulerende huidcrème

Dus, als je een van deze ingrediënten hebt gevonden in de chemische onderzoekscrème die je overweegt.<| Wilt u meer weten over deze onderzoeken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.